miercuri, 17 noiembrie 2010

Subtitrare inclusa?

Viata...eu o vad ca pe un film...un film intr-o limba necunoscuta .In unele zile e totul frumos si perfect,adica roz iar in altele parca ploua in fiecare gand pe care-l am.Ar fi placut sa stiu de ce nu ma simt in apele mele uneori sau de ce imi simt corpul inundat de fericire.Chiar nu-mi pot da seama cat de sus trebuie sa sar ca sa ajung la norul meu,norul in care imi gasesc o traducere...oare exista acel nor?Nu stiu ce urmeaza sa se intample peste 1-2 minute...sau maine.Sunt curioasa,si nu vreau sa mai aud "curiosii mor repede" chiar nu mi se pare o chestie relevanta.Imi place sa stiu totul si incerc sa fug de voi,de secrete!Unde imi pot gasi subtritarea...sau mai bine zis,o voi gasi vreodata?

5 comentarii:

  1. "Curiosity killed the cat" se va transforma in "Curiosity killed Ada and the cat" :>:))

    RăspundețiȘtergere
  2. mai nu stiu ce sa zic ai mare dreptate... dar nu stiu cati ani ai tu, cel putin subtitrarea poti sa o faci singura eu cand eram mic cartoonetwork era transmis in germana si alte posturi de desene animate tot asa, crezi ca eu stiam germana?simplu imi imaginam... asa si cu viata

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai evident ca viata este un continuu film. Este o drama, o comedie, un horror in zilele noastre, iar traducerea vietii nu i sa o gasesti niciodata, pur si simplu viata este mai placuta fara o traducere.

    RăspundețiȘtergere
  4. viata e viata indiferent cu ce o cmparatii - nimic nu se va schimba

    RăspundețiȘtergere