duminică, 5 decembrie 2010

Saracul Mos Craciun

De ce suntem nehotarati?De ce nu stim niciodata ce vrem?Cred ca e tare greu sa fi Mos Craciun..in primavara copilu' vrea un zmeu ca vai'Doamne afara bate vantu faş-faş si toti copii au asa ceva deci el de ce nu ar avea?Bun...deci trecem pe lista: -zmeu....Vine vara frumos si copilu incepe ca vrea colac deoarece el merge la mare si la soare si acolo toti copii au colacel in forma de vacuta Milka sau de mai stiu eu ce extraterestru deci el de ce sa nu aiba?..Trecem pe lista frumos: -colacel chinezesc.Trece si vine toamna..copilu saracu' nu vrea nimic pentru ca orice ar cere primeste rechizite..si vine IARNA! Si iarna vine si asa vestitul MOS CRACIUN de care copilul pomeneste totul anul pentru ca doar Mosu' aduce atatea si doar in el crede pana cand se trezeste un dobitoc sa ii zica ca Mos Craciun defapt nu exista....si atunci fiecare copil isi face cate o "MICA" lista cu ce vrea..evident..."Draga Mosule..sa stii ca eu am fost cuminte si nu i-am suparat pe mami si tati si am luat note foarte foarte foarte mari(am pierdut carnetul de note deci nu iti pot dovedi) si am facut curatenie in camera ...si alte minciuni de genu'..si apoi BOOM...simti cum te izbeste un fulger....Mosule eu vreau : aia si aia si aia si aia si aia...si continua deoarece copii VAD si cand vad VOR...si cand vor..CER!..si ghici?P PRIMESC..de Craciun!
Si numa bine vine si mult asteptatul Mos Craciun care sta si asculta poeziile si dupaia ii da pe rand cate ceva pana vede ca bietul copil nu mai are voce...sau nu mai are el cadouri..
si trece Craciunul..si copilul vrea iar...ZMEU...pentru ca cel pe care l-a primit evident ca s-a stricat...si vrea iar un colac pentru ca acum nu se mai poarta modelu ala,acum e mai trendy sa scrie pe el MARINAR sau mai stiu eu ce...Mi-e mila de Mos Craciun!Dar daca el ne suporta...inca.. am sa ii fac si eu o scrisoare zilele astea si promit sa o postez! Mosule nu iti fa griji ca nu iti cer luna sau soarele.. :)

Si sa nu uitam ca vine Mos Nicolae in seara asta...el saracu'..de la el nu ai ce sa ceri..cand stii ca vine si iti pune un bat in ghetuta daca ai fost rau.Mai bine te abtii si il lasi in treaba lui.

2 comentarii:

  1. Ce rea ai fost cu Mos Nicolae=))
    Hai ca is chiar curiasa sa vad ce ii ceri la Mos Craciun=))

    RăspundețiȘtergere
  2. partea cu, carnetul de note pierdut e geniala =))
    good job Ada :*

    RăspundețiȘtergere