joi, 7 aprilie 2011

Revenire

 Bun-venit! parca imi ureaza vocea din mine.Simt cum eu cea veche cu sentimente noi revine,datorita lui..adica tie dragule!
 Totul e schimbat,nimicul a devenit ceva.Chiar si eu sunt schimbata,poate doar chipul meu e acelasi.Defapt nu,nici macar el!Acum zambetul pune stapanire tot mai mult pe mine si alunga umbra trecutului...
 As vrea..as vrea sa pot vedea viitorul si sa stiu cat de mult se va schimba totul.Sau e timpul sa invat sa traiesc doar prezentul,clipa??Probabil a venit momentul in care trebuie sa ma multumesc cu ce stiu acum si sa am rabdare sa vad ce-mi rezerva viitorul..Dar asta sunt eu :) Sunt curioasa si nu am ce sa fac,m-am obisnuit cu mine.Dar tu?Probabil si tu.
 Eu cea noua?Poate nu e o mare schimbare..poate doar eu vad aceaste "revenire" si precis doar eu stiu ce simt si de ce.Si...pot compara sufletul meu cu un inceput de vara...o dimineata in care Soarele isi face incet aparitia pe cer si in care natura revine la viata.Si acum ca "Soarele" a iesit de dupa cortina ..e timpul sa profit de asta,right?
 

    Bun-venit :) !

                                Kiss you baby :* !

Un comentariu: