marți, 9 august 2011

Apel

Era dezordine,haine aruncate in mijlocul camerei,o lampa neoprita palpaia printr-un colt al camerei iar el parea sa doarma pe patul plin de mici nimicuri ....pe fundal,se auzea muzica pe care o asculta inainte sa adoarma..mp3-ul neoprit era pe sub patura si continua sa intretina atmosefera.Se pare ca nu fusese tocmai o zi placuta,avuse treaba toata ziua si nu prea apucase sa vorbeasca cu ea.Realizase in acea seara cat de mult tine la ea,stia ca probabil pentru ea ar fi in stare sa faca orice..sau cel putin ar incerca..
 ...cand bateria mp3-ului se terminase iar linistea parea sa se stabileasca si in acea camera se auzi un telefon..
    *Tzzzzrrr,Tzzzzzr*....sunase destul de mult pana sa-l auda,dormea atat de adanc,era atat de obosit incat nici nu se uita la telefon si raspunse..
 -Alo,da?
 -.....
 -Alo???
..se uita apoi la telefon si vazu' ca e ea..
 -Scumpo,ce faci?Nu vorbesti?
 -Hei..
...nu stia ce s-a intamplat,totul fusese bine cand au vorbit ultima oara si asta era inainte ca el sa adoarma..
 -Te-am sunat.Te-am sunat ca sa iti spun ca lumea mea se invarte in jurul tau,ca ai reusit sa ma hipnotizezi,ca sa spun asa,sa ma faci sa uit de realitate...ai..tu ai..eu..eu chiar te..eu nu stiu ce ..eu ..tu..noi..stii,scuze ca te sun la ora 3 dimineata dar eu te iubesc si vreau ca tu sa stii asta,sa sti ca te iubesc tot mai mult,de fiecare data cand ti-o spun te iubesc tot mai mult..
 -ah..draga mea...sti bine ca..
..si observa ea ii inchise telefonul..era atat de derutat ,nu stia de ce,nu stia cum..nu stia ce a facut..o suna inapoi iar o voce timida se auzi..
 -Da?..
 -Draga mea,sti bine ca si eu am aceleasi sentimente pentru tine..de ce ai inchis?
 -Pentru ca am atat de multe sa iti spun,dar uite si tu e ora 3...uite si tu la ce ora ma trezesc sa iti spun cat de mult tin la tine..si cat de mult as vrea ca tu ,tu sa fi acum langa mine si sa ma ti in brate..
 -Sa sti ca eu te-as asculta la orice ora..si iti promit,iti promit ca va fi,vom avea,o noapte doar pentru noi..una in care tu sa-mi spui tot ce vrei..iar eu sa te tin in brate..
 -Promiti ?
 -Promit draga mea..dar acum,am avut o zi atat de grea...te rog..
 -Noapte buna iubitule...te pup
 -Te pup si eu..
Iar ea adormi cu gandul la acea noapte in care v-a adormi in bratele lui in timp cei va spune cat de mult ....si cat de tare..

2 comentarii: