vineri, 17 septembrie 2010

Fotbal :-@.

I-am dat zilele astea linku-u de la blogu` meu unui prieten sa vada ce scriu si mi-a reprosat ca nu ii se pare deloc interesant atata atimp cat nu scrie nimic despre FOTBAL pe el,deci m-am hotarat sa va impratasesc parerea mea despre fotal.Pai desi tin cu Poli Timisoara si imi place sa ma  mai uit la meciuri din cand in cand sau sa merg sa le vad live, nu imi place fotbalu`.Am foooarte multe motive,pe bune!In primu rand mi se pare o pierdere de timp,as putea sa fac multe alte chestii mega interesante in loc sa alerg ca o nebuna pe o bucata de pamant/beton/etc dupa o chestie rotunda pe care o bag undeva si striga toti 'GOOOOOOOOOOOOOOL'.In al 2-lea rand,fotbalistii sunt in general inganfati si plin de ei,ca si cand ei ar fi in centrul Universului si noi ne rotim in jurul lor..bine chiar daca pana la urma ma atrag fotbalistii :)).In al 3-lea rand, nu pot sa imi dau seama de ce va place sa picati si sa va desfigurati ,unii deveniti chiar handicapati, alergand dupa acea minge si dând coate in stanga si in dreapta.Thaaa e doar un joc fratilor..nu trebuie sa recurgem la violenta....si nu uitati ca dupa ce va lasati de fotbal nu va mai baga nimeni in seama si in plus cand va lasati de el va ingrasati!deci deveniti niste porci grasi :D(majoritatea)...In al 4-lea rand,nu inteleg de ce mai mergeti la pariuri daca oricum pierdeti mai mereu...va place sa spuneti:"Bag****s! iara am pierdut x sute de mii la pariuri,ce prost sunt!"?Si mai sunt foarte foarte foarte muulte motive,dar nu mi le amintesc acum.
Deci ca un mic rezumat: FOTBALUL ESTE O PROSTIE!.


P.S: Razvi poftim si postul tau despre "Fotbal". ;;)

4 comentarii:

  1. Insfarsit a aparut si postul pentru mine .... dupa atata timp apare ceva interesant aici si anume parerea ta despre fotbal ca este o prostie :)))


    :*:*:*
    :X

    RăspundețiȘtergere
  2. mmare dreptate..mia luat o seara si noapte intreaga ca sa citesc asta cu fotbalu=)))..de ras nu de alta 8-|:))...e tare..pusii ( astai coment asa lasat ca ai vrut tu :-@:)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant :)) Stii...te provoc! te provoc sa scrii de ce e bun fotbalu`... Esti in stare? :>

    RăspundețiȘtergere