joi, 23 septembrie 2010

Fotbal,part II

Ei,se pare ca am ajuns sa deschid IAR o discutie despre fotbal.Nu,nu m-a rugat Razvi sa mai fac un post, ci Patri..defapt nu m-a rugat,m-a provocat sa scriu si ceva de bine despre acest sport fantasic, interesant, frumos ...[lista continua cu alte minciuni].
  Ca sa nu spuneti ca sunt o fata rea care detesta fotbalul,m-am gandit zilele astea si la ce mi-ar place,sau la ce cred eu ca ar folosi porcaria,scuzati.. sportul acesta.Pai asa de inceput as putea spune ca fotbalul ajuta baietii,cat si fetele care practica acest sport,sa se mentina in forma,nu?Pana la urma alergam,chiar daca "alergam dupa acea chestie rotunda pe care[...]".Multi doctori spun ca sportul e sanatos => fotbalul este santos,sper ca acum nu spun o prostie!Chiar daca in prima postare despre fotbal am spus ca baietii cred ca ei sunt in centrul Universului  iar noi,fetele, ne rotim in jurul lor,este cat de cat adevarat nu?Sa fim seriosi,daca pui o fata sa compare un fotbalist si un tip plictisit si deformat v-a spune cu siguranta "Uau,fi atent/a la fotbalistu ala! Nu-i asa ca e frumos/dragut/bun [..]?".Deci pana la urma noi, fetele ,ne cam uitam dupa voi,fotbalistii,chiar daca sunteti cam afemeiati!..acum hai simtiti-va mandrii cat timp recunoastem.O alta chestie ar fi limbajul colorat,poate unora le place sa se laude cu ce au in pantaloni si asa,deci reprezinta o placere pentru ei..zic eu,chiar daca mie nu imi place sa ii aud!!
  Legat de fotbal,pot sa spun ca imi plac stadioanele!Chiar imi plac.Sunt niste locuri chiar fascinante,pot spune,unde poti sa mergi linistit sa iti vezi meciul/sa iti incurajezi echipa/sa sari/sa faci ce vrei tu fara ca sotia/soacra/etc sa te bata la cap cu replici de genu "mai incet ca trezesti copii"/"Dai pe Acasa Tv' ca moare Fernano si nu vad momentul"/"Barbatii din ziua de azi si fotbalu' asta.."  si alte replici de genu'.
  Alta chestie buna la fotbal..pai prin fotbal firmele isi fac reclame,gen Nike,Coca-Cola [..].Ah si sa nu uitam ca prin fotbal poti face multi bani,daca te pricepi,right?Nu vroiam sa spun asta de teama sa nu ma faceti materialista,dar trebuie sa fac un post bun deci ma folosesc de tot ce stiu,sau cel putin de tot ce imi amintesc acum.Mai cred ca prin fotbal unele persoane devin "mai barbati" sa zic asa..adica mai vezi cate un prostuţ fricos care se hotaraste sa mearga si el pe un stadion la un meci si poate ca intrand in acea atmosfera incepe si el sa invete cum e sa fi mai tupeist si etc..  Am observat ca unii baieti care practica acest sport,devin mai responsabili.
 [ Oai,deci pe bune ca nu stiu ce sa mai scriu... deja incep sa ma gandesc la cum sa inchei aceasta postare..cand ma gandesc ca acum o saptamana ,cred, scriam ce nu imi place la fotbal,iar acum iata-ma cautand "calitati" ale fotbalului. ]
  Siii,mai imi place ceva in lumea fotbalului!Faptul ca descurajeaza consumarea drogurilor si a consumului excesiv de alcool si pentru ca jucatorii invata sa se respecte si sa piarda uneori!
  Cam atat despre "de ce imi place fotbalul" sau mai bine zis " la ce mi se pare folositor".Sper ca nu v-am plictisit pe unii,si imi cer scuze ca am deschis o noua discutie cu acelas subiect.



   P.S:Patrii,ce spui?

3 comentarii:

  1. "Deci pana la urma noi, fetele ,ne cam uitam dupa voi,fotbalistii,chiar daca sunteti cam afemeiati!..acum hai simtiti-va mandrii cat timp recunoastem."
    Vezi ca doar tu ai recunoscut aia:))
    Asa nu vorbi in numele tuturor, iubire;;)
    Mi-a placut aia cu "Dai pe Acasa Tv' ca moare Fernano si nu vad momentul"=)))
    In rest...na...:-??
    Vad ca scrii mai corect (gramatical) decat in postarile precedente:">

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))):))))))) pai daca trebuie sa fie the best of the fotbal postarea..=)))

    RăspundețiȘtergere
  3. genial =))
    Imi place! :)) Acu` tre sa vedem ce facem maine :-ss:)))

    RăspundețiȘtergere