marți, 21 septembrie 2010

Freedom,I miss you!

Mda.Simt cu stresul si oboseala isi spun cuvantul asupra mea...a inceput scoala.Toti profesorii vor si vor! Nici macar UNUL nu te lasa sa respiri..sa iti tragi sufletul.Si cand ma gandesc ca abia a inceput!Uitasem in vacanta rutina mea de zi cu zi: trezirea la 6:30[....] scoala de la 8(uneori 7 sau 9) pana la 14(uneori 15)..in fiecare minut simt cum sufletul si corpul ma roaga sa plec acasa,sa plec si sa dorm... evident ca merg spre casa zicandu-mi in gand "Oaaai,abia astept sa ajung acasa si sa dorm",dar nu am timp sa dorm prea des..mai mereu ma iau cu altele si da,adom si eu la 23 sau 00.
 Imi era dor de ei,de colegii mei si de prietenii mei din liceu,dar de stresul asta zilnic?! Jesus NU!
                  VREAU VACANTA!
 Stiu ca vreau ceva,nu imposibil..dar greu de realizat acum.Mai trebuie sa asteeept puuuuutin pana la vacanta de iarna..apoi inca 2 vacante de cate 1 saptamana...iar apoi..apoi vine vacanta de vara!Care se lase asteptata in fiecare an!Nu cred ca exista copil pe lumea asta care nu se gandeste ce bine e sa dormi cat vrei,sa nu ai program legat de scoala,sa iesi toata ziua in oras.... SA FACI CE VREI! Eh,pana atunci..m-am reapucat de numarat saptamanile de scoala care au ramas..si mai sunt 35,sau na' 34 jumate.Oricum stiu ca v-a trece cat de cat repede...si stiu ca intr-o zi,intr-o zi cand voi fi si eu mare,imi va fi dor de scoala si poate si de acest stres permanent.....

4 comentarii:

  1. Nu, te asigur ca de stres n-o sa iti fie niciodata dor:))
    Mereu vei fi stresata. De mine;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu deja dau test din difinie de 10 pagini la fizica...(cea mai "preferata" materia a mea) si tu te plangi ca te trezesti la 6???:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Roxii zice bine! ahh Loga asta te face sa albesti,te exaspereaza pe bune!

    RăspundețiȘtergere