duminică, 19 septembrie 2010

FRECI?

Am citit ieri la statusul unui prieten urmatoarele versuri"hai fetito nu mai sta,hai sa freci pe lampa mea[...bla bla bla'],Aladin",si din curiozitate bineinteles ca i-am cerut melodia.Totu' bine si frumos pana am ascultat si eu aceasta "OPERA"...evident ca am pufnit in ras cand am auzit urmatoarele versuri: 
"Eu sunt Aladin si am o lampa fermecata
Orice vis ti se implineste daca vi si o freci odata
Hai acum fetita mea, incearca nu ezita
Vino,vino si trezeste spiritul din ea
Jimmy Jimmy e micut, dar se face foarte mare
Daca il atingi putin si il pui la incercare
Spune-i tot ce iti doresti si el te rezolva indata
Hai fetito nu mai sta, lampa mea e fermecata"..etc-->"
Eu sunt Aladin, Aladin, Aladin,Hai fetit-o freaca lampa mea putin x3".
  Acum ca v-am zis jumatate din melodie,probabil ca o sa incepeti toti sa dati cu copy/paste pe Google sa o cautati!Sincer pe mine ma amuza cam orice,da' melodia asta le-a intrecut pe toate! Rad de 3 ore fara sa ma opresc de fiecare data cand aud versurile ei.Imi place faza cu "freaca lampa mea putin",suna atat de artistic,iti dai seama? FRECI O LAMPA FRATE!Si mi-am adus aminte si de "zicala" aia -> MUT MOBILA.Deci am inceput sa compun eu,geniu nedescoperit, o versiune de "eu sunt aladin hai si muta mobila putin" dar nu o sa v-o dezvalui pentru ca e ceva personal.Am descoperit si ca melodia e cam veche,deci mi se pare foarte trist ca inca de mici eram incurajati sa FRECAM LAMPI..si cand te gandesti ca unii spun ca muzica veche nu e faina,e chiar foarte faina!invatam despre frecat lampi,despre Gimi..chiar si despre ce face Gimi cand il ajuti putin!Ahh si am uitat sa va spun cat e de mult imi place inceputu' melodiei " papa târâcatârna târna",nu este scris niciunde acest vers,cred ca este ceva de efect..am incercat sa il "reproduc" eu in scris!
  Acum trecand cu vederea peste toate,stau si ma intreb..de ce scriu eu pe blogul meu despre aladin si lampa lui?Ar trebui sa ma plateasca pentru ca le promovez melodia,incerc sa o fac cunoscuta iar!..oricum sunt de parere ca asta ar trebui sa fie imnu ălora care si isi ofera "lampa" la frecat..=))..scuze daca te simti careva!
  Si uitati melodia mai jos! Ca sa nu va chinuiti prea mult cu cautatu'..
  Apropo:am incercat sa gasesc renumita lampa si cu Gimi ei pe Google,dar tot ce am gasit este poza aceasta..oricum banuiesc ca acest cunoscut Gimi ia diferite forme,right?






  !!!! Cred ca este o manea,eu o ascult pentru amuzament :),nu imi plac manelele de fel


Bairam Aladin
Asculta mai multe audio muzica

3 comentarii:

  1. :)) Imi place ada... Ideea.. ta nu ideea melodiei :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Căsnicia mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire, pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea s-a întors. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere