duminică, 6 martie 2011

EvoL.

EvoL..adica LovE..adica EL..:)
Tocmai mi-am dat seama ca blogul meu a stat cam singur in ultima vreme ... deci nu ma mai intind cu romane despre cat de mult ma enerveaza X sau Y,eventual am sa ma intind cu cat de mult imi place sa ies cu Z.Sau nu ma intind nici cu asta?Nu..
Uhmm..ma tot gandeam zilele astea,oare de ce exista baietii?Ca sa avem noi un motiv in plus sa zambim sau sa spunem "ia uite si la asta,zici ca vine din varfu' dealului"?..Maybe yes,maybe no. Totusi ,dupa ce am auzit mai multe povesti,am ajuns la concluzia ca exista mai multe feluri de EL: exista acel EL cu care te simti bine si cu care chiar te intelegi ,mai gasim si acel EL pentru care contezi cateva saptamani si apoi uita ca existi sau pur si simplu te ignora,mai dam peste EL-u netru,care nu depunde nici macar un efort ca sa te cucereasca si care nici macar nu e interesat sa o faca si in final dam ..nuu,nu mai dam!
Acum,eu pe care EL in vreau?Evident,eu nu vreau un EL,eu vreau un iubit,unul pe care sa-l numesc asa pentru ca il iubesc nu doar pentru ca sunt cu el si pentru ca atunci cand 2 pers sunt impreuna se alinta sau etc. si care evident sa ma iubeasca :). A mai ramas doar sa il gasesc,sau sa ma gaseasca... eh dar banuiesc ca am timp si pentru asta. Nu ?Azi am timp! Azi vreau sa am timp..si sa fie varaa..
Banuiesc ca si voi cautati un EL sau ..EA...depinde !
Oricum,ma bucur ca am sansa sa caut acel EL in el si cine stie,poate e chiar.. EL ?Adica nu el de atunci,el de acum! El celalalt! Da, da..TU!

2 comentarii:

  1. deci imi place mult mult mult pentru ca :
    1.Blogu tau reprezinta sinceritate ca daca nu esti sincer/a cu tine poti sa-ti bagi ..
    2.Dormi ca si bursucii mici si grasi si te trezesti cu idei :)))
    G.L.

    RăspundețiȘtergere